עתה ננסה להכין גרסה אחרת של סביצ'ה. לאחרונה, מנה זו היא פופולרית מאוד במשפחה שלנו, ולכן קיימות אצלי גרסאות שונות של המתכון. השילוב של דגים טריים, מנגו מתוק, פלפל צ'ילי וג'ינג'ר יוצר טעם מיוחד. המתכון הזה מוצלח מאוד! אני ממליצה עליו בחום!

 

חומרים:

500 גר' פילה בורי או דניס טרי במיוחד

1 פלפל חריף, אדום או ירוק

1/2 פלפל אדום מתוק

4-5 גבעולי בצל ירוק

1 בצל סגול בינוני

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר

3/4 כוס קוביות מנגו בשל.

גרד של קליפת לימון אחד

מיץ מ- 2 – 2.5 לימונים

צרור כוסברה או פטרוזיליה

1/2 כוס שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן הכנה:

1. מנקים את פילה הדג מהעור, מעצמות ומחלקים שומניים אפרפרים. משאירים רק בשר נקי, חותכים אותו לקוביות קטנות אחידות בגודל חצי סנטימטר.

2. חותכים את שני סוגי הפלפל לקוביות, חצי-סנטימטר כל אחד.

3. חותכים לקוביות גם מנגו ובצל: גודל קוביות המנגו בערך 1סנטימטר, גודל קוביות הבצל כחצי סנטימטר.

4. קוצצים דק את הבצל הירוק ואת שאר הירק.

5. מגרדים את קליפת הלימון והג'ינג'ר.

כל הירקות מוכנות, אפשר להתחיל לסדר את המנה.

כמות כוללת של מנגו וירקות לא צריך לעלות על 2 כוסות.

6. מערבבים את כל המרכיבים שבמתכון, מוסיפים כמות נדרשת של מלח, פלפל שחור וחריף ומערבבים בעדינות.

המאכל שלנו מוכן! אפשר להגיש אותו מיד או להניח לחצי שעה כדי לתת לדג לספוג את הריחות וטעמים של הירקות ותבלינים.

יהיה טעים בכל מקרה!

בתיאבון!

Приятного аппетита!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *