התנאי העיקרי להצלחה הוא סלמון טרי מאוד. זמן הכנה של הוא 5 דקות, אבל אני מבטיחה שהאורחים שלכם יחסלו אותה הרבה יותר מהר. להגשה חגיגית ניתן "לשדרג" טרטר בעזרת קוויאר אדום, גבינת שמנת וכו'. בכל מקרה, כדאי לנסות ולהכין את המנה כדי לוודא עד כמה הוא פשוט, טעים ומעודן.

חומרים:

400 גר' פילה סלמון טרי במיוחד

2 מלפפונים במלח

1/2 בצל סגול.

פלפל חריף ירוק.

 

מרינדה:

מיץ לימון (כחצי לימון)

1 כפית שמן שומשום

2 כפיות רוטב סויה

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

 

להגשה חגיגית

עגבנייה ואבוקדו

גבינת שמנת

קצת קוויאר אדום

בצל ירוק או עירית

 

אופן הכנה:

1. מנקים פילה סלמון מהעור ומהחלקים האפורים והחומים.

2. חותכים את הפילה לקוביות בגודל של סנטימטר אחד. משתמשים רק בחתיכות נקיות של בשר ורוד.

3. חותכים לקוביות קטנות מלפפונים, בצל ופלפל חריף.

4. משלבים בעדינות את הירקות עם חתיכות הדג. בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומכניסים אותו לטרטר. מערבבים היטב.

המנה שלנו מוכנה.

נשאיר אותה בצד לחצי שעה ואחר כך נגיש לשולחן.

אם אתם רוצים להגיש את המנה באופן מיוחד, ניתן להגיש אותה במנות אישיות, תוך שימוש בכוסות אישיות:

 

מכינים 2 סלטים:

  1. עגבניות חותכים לקוביות קטנות, מוסיפים עירית, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.

2. אבוקדו למחוץ בעזרת מזלג עם מיץ לימון, מלח ופלפל. לערבב עם עירית.

מסדרים שכבות של הטרטר, ירקות וגבינות בכוסות. בשכבות, תוך שימוש בכוסות אישיות:

לקשט במעט קוויאר אדום.

בתאבון!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *