אני משתפת אתכם במתכון שתמיד מנצח- קל, מקורי וטעים מאוד!
חומרים:
500 גרם של גבינת לבנה או גבינה רכה אחרת בעלת טעם חמצמץ.
1 חציל
3-4 יחידות של ארטישוק משומר
2 שיני שום
צרור נענע
קמצוץ מלח
אופן הכנה:
1. הכנת חציל קלוי.
* מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
* שוטפים את החציל ומנקבים אותו עם מזלג במספר מקומות. מכניסים את החציל לתנור ואופים עד שהוא מתרכך (20-30 דקות).
* לאחר מכן מניחים את החציל להתקרר ומורידים את הקליפה.
* נוציא את הזרעים מבשר החציל בעזרת סכין.
* ננגב את ליבת החציל עם מגבת נייר בכדי להיפטר מהלחות המיותרת ולאחר מכן קוצצים אותו בסכין.
2. נחתוך את הארטישוקים לחתיכות קטנות. (את הארטישוק היפה השאירו בצד- הוא ישמש לקישוט הסלט).
3. נגרד שום בפומפיה
4. נשטוף את הנענע ונקצוץ אותה דק ככל הניתן (את העלים של הנענע בלבד)
5. הרכבת הסלט:
* בקערה גדולה נערבב את הלבנה, שום, מלח, נענע וחציל.
* נוסיף את הארטישוק הקצוץ, נערבב בעדינות ונעביר לקערת סלט שקופה או בצבע לבן.
זה הכל. הסלט שלנו מוכן!
נשאיר את הסלט במקרר עד להגשה.
**ניתן להגיש עם לחם טרי או יבש מדגנים מלאים**
תיהנו! בתיאבון!
🙂 !!Супер!!!! Спасибо большое за подсказку!!!!! Уверена, что такой салатик оценят все мои
Надеюсь, что оценили, салатик на самом деле вкусный:)))))))))))))))))!