רצועות עוף ריחניות, עסיסיות מבפנים ופריכות מבחוץ. המנה מוכנה במהירות הבזק ונגמרת באותה מהירות, ובנוסף אינה מזיקה ליופי הגוף מכיוון שמכינים אותה בתנור וללא שמן. במקום פילה עוף אפשר לקחת חזה עוף חתוך לרצועות.

 

חומרים:

1 ק"ג פילה עוף.

2-3 ביצים

3-4 שיני שום

2 כפות פטרוזיליה

2 כפיות של חרדל דיז'ון

2 כפות שמן

1/2 כפית פלפל שחור טחון

1 כפית מלח

אריזת פירורי לחם

 

אופן הכנה:

  1. קוצצים דק את השום והפטרוזיליה.

  1. מקציפים ביצים.

  1. מעבירים את העוף, ביצים, שום, פטרוזיליה, שמן, מלח ופלפל לקערה עמוקה. מערבבים הכל יחד ונותנים לתערובת לנוח לפחות חצי שעה (אפשר לכבוש גם לילה שלם).

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 210 מעלות.
  2. מפזרים פירורי לחם על פני קרש חיתוך ומגלגלים עליהם את רצועות העוף. שמים את החתיכות על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.

  1. מכניסים את התבנית לתנור ל-10 דקות מקסימום.

נכון שזה היה מהר?

ניתן להגיש את המנה עם רטבים שונים: חרדל, קטשופ, מיונז, שמנת חמוצה עם מלח וחזרת. אפשר להשתמש ברוויון במקום שמנת.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *