מתכון קל להכנה עם פירות, ללא תוספת קמח, טעים וקל, אתם חייבים לנסות.

מרכיבים:

4 כוסות שיבולת שועל דקה

כוס של שבבי קוקוס

¾ כוס סוכר

100 גרם משמשים מיובשים או 100 גרם צימוקים

2 ביצים

150 גרם חמאה

קורט מלח

2 שקיות של סוכר וניל

2 בננות

1 תפוח

כפית קינמון

שקית של אבקת אפייה.

 

אופן ההכנה:

1.ביצים וסוכר מקציפים עד לקבלת מרקם בהיר וקרמי.

2.חמאה ממיסים במיקרוגל

3.פירות יבשים מכסים במים חמים ומניחים למשך 10 דקות.

4. משמשים יבשים ותפוחים חותכים לקוביות.

5. בעזרת מזלג מועכים את הבננות עד קבלת מרקם פירה.

6.לתוך בלילת ביצים מוסיפים חמאה ואת כל המרכיבים היבשים שמופיעים במתכון.

7. מערבבים הכול ומוסיפים בננות, תפוחים ופירות יבשים ומערבבים הכול.

8. מחממים תנור ל 180 מעלות.

9. על מגש בנייר אפייה מניחים את הכדורי השיבולת שועל

אפשר להכין את הכדורים בידיים לחות עם מעט מים, אבל הרבה יותר נוח להיעזר בכף גלידה.

כף גלידה טובלים בקערת מים, לוקחים מנת בצק ומניחים בתוך המגש.

כדורי שיבולת שועל מסדרים במגש במרווחים אחד מהשני.

10. אופים במשך 18-20 דקות ולא דקה מעבר, אחרת העוגיות יתייבשו!

למרות הריח המשגע של הקינמון, פירות וחמאה בזמן האפייה, תנו לעוגיות זמן להתקרר.

הכי טעים לאכול את העוגיות מיד לאחר שיתקררו, טריות.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *