אם לא הייתי מספרת לכם שזה כריכים עם דלעת, לעולם לא הייתם מנחשים! זה מתכון מדהים, טעים במיוחד! אתם פשוט חייבים לנסות!

 

מצרכים:

500 גרם דלעת.

1 כף קמח.

1 כפית סוכר.

500 גרם פטריות (שמפיניון).

1 כופסת שמנת חמוצה.

1 כפית תערובת עשבי תיבול בסגנון פרובנס.

50 גרם גבינת פרמזן (או אחרת, לפי טעמכם) מגורדת.

מלח, פלפל.

3 כפות של שמן זית.

בגט או לחם איטלקי לטוסטים.

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הדלעת ואת הפטריות לקוביות.

  1. מחממים על מחבת שמן זית. מוסיפים דלעת, סוכר, תבלינים ולטגן מהר על אש גבוהה.

  1. מוסיפים פטריות ומבשלים עד שהן מתרככות.

  1. מוסיפים קמח ולטגן עוד דקה תוך ערבוב.

  1. מוסיפים שמנת חמוצה ומבשלים עוד טיפה (עוד דקה). מוסיפים מלח ופלפל.

זה הכל, התערובת שלנו מוכנה! חותכים את הלחם ומתגנים אותו קצת בתנור.

מורחים את התערובת המוכנה על הלחם בצורה של "הר" ומפזרים עליה את הגבינה המגורדת.

אופים קצת בתנור לפני ההגשה בחום של 200 מעלות למשך 5 – 7 דקות.

זה הכל!

בתאבון!

 

2 תגובות על “כריכים חמים: דלעת עם פטריות”

  1. מרינה יקרה.
    העלה שלי טבעונית. האם אני יכולה במקום שמנת חמוצה להוסיף ממרח סויה או שמנת צמחית או יוגורט סויה?

    • היי תמי. את יכולה להוסיף שמנת צמחית וכפית מיץ לימון. יהיה טעים)))))))))))))

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *