ארוחת בוקר נפלאה לכל המשפחה! ניתן להכין בלינצ'ס עם גבינה מראש ולשלוח אותם למקרר, ובבוקר רק מכינים רוטב שמנת ,יוצקים את הרוטב על הבלינצ'ס ומכניסים לתנור.

חומרים לחביתיות:

2 ביצים

1 כוס חלב פושר

6 כפות גדושות של קמח

כוס מים בטמפרטורת החדר

50 גר' חמאה מומסת

1/4 כפית מלח

2-3 כפיות סוכר

2-3 כפות שמן לשימון מחבת

 

חומרים למילוי:

500 גרם גבינת טבורוג או גבינת טוב טעם או ריקוטה

ביצה 1.

50 גרם צימוקים .

2-3 כפות סוכר.

בננה בשלה אחת

קליפה מגוררת מלימון 1.

1 כפית תמצית וניל.

 

לרוטב שמנת:

צנצנת שמנת חמוצה (200 גרם) 15% שומן.

שמנת לבישול צנצנת 1 (250 מ"ל) 15% שומן.

50 גרם אבקת סוכר.

 

אופן הכנה:

1. השרו את הצימוקים בתה חם (מים רותחים + שקית תה).

2. ראה את שיטת הכנת חביתיות כאן!

3. אני ממליצה לטגן את החביתיות במחבת גדולה.

כתוצאה מכך, נקבל 5-6 חביתיות גדולות.

 

 

 

 

 

 

4. שוטפים את הצימוקים ביסודיות.

5. טוחנים את הבננה.

6. מערבבים את כל מרכיבי המילוי.

7. מורחים שתי כפות מהמלית באופן אחיד על כל שטח הבלילה.

8. מגלגלים את הבלינצ'ס בעדינות לרולדה.

*מקפלים באותה שיטה את כל החביתיות.

9. חותכים כל חביתיה ל-4 חלקים.

10. משמנים את תבנית חסינת חום בחמאה.

11. לסדר את הבלינצ'ס במעגל.

12. מחממים את התנור ל -180 מעלות.

13. מכינים את המילוי: מערבבים את השמנת החמוצה, השמנת לבישול הסוכר עד לקבלת קרם הומוגני.

14. ממלאים את הבלינצ'ס ברוטב שמנת.

15. אופים 40-50 דקות.

הבלינצ'סים העדינים שלנו עם גבינת ,בננה וצימוקים מוכנים!

תהנו!

בתאבון!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *