אם אתם אוהבים כרוב כבוש, אבל לא רוצים להתעסק עם תהליך ארוך של כבישה, אז המתכון הזה בול בשבילכם!
מצרכים:
עבור 1 ק"ג של כרוב (ראש בינוני):
אחת וחצי כפות של מלח גס.
רבע כוס סוכר.
רבע כוס חומץ.
250 גרם גזר (2-3 גזרים).
750 מיליליטר מים רותחים.
הוראות הכנה:
1. קוצצים דק את הכרוב, מגרדים את הגזרים.
2. מערבבים היטב.
3. מוסיפים מלח, סוכר, חומץ, מוזגים מים רותחים.
4. הניחו על הכרוב צלחת שטוחה בגודל מתאים. שמים משהו כבד מעל (אני משתמשת בסיר מים).
5. להניח את הכרוב למשך 4 שעות.
זהו! הכרוב שלנו מוכן!
ממלאים בצנצנות ומכניסים למקרר.
ממליצה להגיש בתוספת טבעות בצל חתוך ושמן זית או חמניות ארומטי.
תהנו!
בתאבון!